به گزارش قدس خراسان آنلاین، هادی مهدی زاده اظهار کرد: امسال از ۲ منبع قانونی عوارض برق و مابه التفاوت نرخ انرژی، اجرای طرحهای مربوط به برق روستایی استان شامل توسعه و بهسازی شبکههای برق داخل و خارج روستاها، برق رسانی به روستاهای بی برق و خانوارهای عشایری تامین اعتبار شده است.
مجری طرح برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی افزود: میزان اعتبار تامین شده امسال طرحهای روستایی استان (طرحهای بهارستان یا بهسازی شبکه ها) و توسعه برق روستایی، برق رسانی به روستاهای بدون برق و مناطق عشایری استان در مجموع هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال بوده که موافقت نامهها در این زمینه مبادله شده است.
وی ادامه داد: از دیگر اقداماتی که در قالب طرح بهارستان در استان انجام میشود میتوان به رفع ولتاژ، جابه جایی پایههای واقع شده در معابر روستایی، اصلاح روشنایی معابر، طرح تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در شبکه و نصب ترانسفورماتور اشاره کرد.
مهدی زاده بیان کرد: برق رسانی به خانوارهای عشایری از طریق تامین سامانههای خورشیدی قابل حمل که قابلیت تامین پنج شعله روشنایی برای چادرهای عشایر، شارژ موبایل و چراغ قوه را دارد نیز در حال انجام است.
مجری طرح برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی پیشرفت اجرایی طرحها از محل اعتبارات تخصیصی سال ۱۴۰۱ را تاکنون در حوزه توسعه روستایی ۱۰۰ درصد، در طرح بهارستان ۵۷ درصد، در برق رسانی به روستاهای بی برق ۶۱ درصد و در حوزه عشایری ۵۵ درصد ذکر کرد.
وی گفت: با جذب کامل اعتبارات امسال در حوزه روستایی خراسان رضوی تامین برق ۲ هزار و ۷۰۰ متقاضی جدید روستایی، جابه جایی پنج هزار و ۲۰۰ اصله پایه برق در معابر روستایی، نصب سه هزار و ۷۰۰ دستگاه چراغ ال. ای. دی، رفع افت ولتاژ برق در بیش از ۵۷ روستا با نصب ۶ دستگاه اتوترانسفورماتور و برق رسانی به ۹ روستا و ۷۳۷ خانوار عشایری انجام میگیرد.
مهدی زاده اظهار کرد: انگیزه مدیران و کارکنان برق شهرستانها برای جذب اعتبارات، قابل تحسین است و بر این اساس آمادگی جذب اعتبارات مازاد بر موافقتنامه منعقده با شرکت توانیر را داریم که در این خصوص پیگیریها ادامه دارد. انتظار میرود ارایه خدمات مزبور باعث بهبود کیفی زندگی در سطح روستاها و عشایر و همچنین کمک به مهاجرت معکوس به روستاها شود.
مجری طرح برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی تاکید کرد: ۷۰ روستای بدون برق در خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد ۵۰ روستا کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت داشته و فاقد کد آبادی است، اما تامین برق ۲۰ روستای دیگر در تعهد شرکت توزیع نیروی برق استان بوده که نحوه برق رسانی به آنها از طریق ساخت نیروگاههای خورشیدی یا توسعه شبکه برق در آن مناطق در حال بررسی است.
نظر شما